F.R. Biliard-Pool

Jocuri Biliard

Etichete: ,

jocuri-biliard

Si pentru ca biliardul a ocupat un loc foarte important in cadrul jocurilor online, dorim sa va prezentam de data aceasta o serie de jocuri de biliard online pe care le puteti accesa in mod gratuit fara a fi nevoit sa va creati un cont activ pe site-ul in cauza.

Ei bine, primul joc pe care doresc sa vi-l prezint este “8 Ball Pool Multiplayer” care a reusit sa stranga milioane de jucatori de pe tot globul inca din primul an in care a fost lansat si unde poti sa joci o partida de biliard impotriva unui concurent real aflat in oricare colt al lumii, ar Romaniei, sau chiar impotriva persoanei care se afla langa tine, devenind un joc de biliard in 2. Acest joc a reusit sa creeze o concurenta foarte mare impotriva jucatorilor, a membrilor care isi doresc foarte mult sa ajunga in fruntea clasamentului astfel incat sa castige premiul pus la bataie precum si totodata popularitatea maxima de pe intreg jocul, fiind admirat si indiviat de toti biliardistii.

8 Ball Pool Multiplayer este un joc care a fost oferit in mod 3D, tridimensional, motiv pentru care totul va fi mult mai real si mai interesant pentru toti cei care il practica. In cazul in care esti un incepator si nu te prea descurci cu biliardul, poti sa discuti cu cei care sunt la fel de experimentati ca tine si sa incercati sa va cresteti experienta impreuna. Pentru cei care sunt familiarizati cu biliardul din viata reala precum si cu cel online am pregatit o echipa intreaga de oameni experimentati, adevarati experti in loviturile de biliard indiferent ca este vorba despre biliard cu 8 bile, snooker sau alte tipuri.

Dorim sa mentionam ca jocul de biliard 8 Ball Pool Multiplayer este sustinut de firma Miniclip care ofera acest joc gratis tuturor celor care vor sa-l incerce, motiv pentru care dorim sa-l joci si tu si sa ne spui cum ti s-a parut.

Lasa un comentariu