F.R. Biliard-Pool

Etapa V a Campionatului National (Bila 9)

Etichete: , , , , ,

afis cnCei care participa in afara zonei Muntenia sunt rugati sa ia legatura cu observatorii federali, organizatorii sau clubul gazda pentru mai multe detalii. Etapa se amana cu o saptamana pentru zonele Banat si Dobrogea!

Pentru zona Muntenia:

Etapa va avea loc in Club Sereno cu incepere de la ora 09:00. Inscrierile se fac pana joi 5 septembrie la Sereno  si la sediul federatiei, plata cash sau prin banca ( cu trimiterea copiei platii pe email office@frbiliard.ro ). Tragerea la sorti va avea loc pe 6 septembrie la ora 17.00, iar programul complet va fi afisat pe site si pe facebook.

Incepand de luni 2 septembrie nu se mai fac vizari si  inscrieri noi pentru aceasta etapa.
Se va juca bila 9, primul la 5 / 7 /9 , piramida dubla pana la primii 8/16. Numarul de jocuri poate fi modificat in functie de numarul de jucatori sau programul GSP TV.
Atentie mare la echipamentul de concurs, evenimentul va fi televizat ! Tricou polo uni, pantaloni negri, pantofi de culoare inchisa!

Etapa se tine doar pentru categoria SENIORI, etapa V juniori si feminin urmand sa se desfasoare la o data ulterioara. Fetele si juniorii care doresc sa participe la seniori se pot inscrie achitand taxa de concurs de 30 ron.

Va dorim mult succes!

Lasa un comentariu