F.R. Biliard-Pool

Etapa III a Campionatului National (Bila 9)

Etichete: , , ,

A treia etapa de Campionat National 2013 va avea loc pe 18-19 mai 2013 si se va disputa simultan in toate cele 6 zone active dupa cum urmeaza:

Ardeal Nord – Daemi Biliard Club

Ardeal Sud – Club Arta Brasov

Banat – Club Black Box Timisoara

Dobrogea – Club Lake View Constanta

Moldova Nord – Club Coopers Iasi

Muntenia – Club Oxygen Bucuresti

Cei care participa in afara zonei Muntenia sunt rugati sa ia legatura cu observatorii federali, organizatorii sau clubul gazda pentru mai multe detalii.

Pentru zona Muntenia:

Etapa va avea loc in Club Oxygen cu incepere de la ora 09:00. Inscrierile se fac pana joi 16 mai la Oxygen  si la sediul federatiei, plata cash sau prin banca ( cu trimiterea copiei platii pe email office@frbiliard.ro ). Tragerea la sorti va avea loc pe 17 mai ora 17.00, iar programul complet va fi afisat pe site si pe facebook.

Incepand de luni 13 mai nu se mai fac vizari, inscrieri noi pentru aceasta etapa.
Se va juca bila 9, primul la 5 / 7 /9 , piramida dubla pana la primii 8/16. Numarul de jocuri poate fi modificat in functie de numarul de jucatori sau programul GSP TV.
Atentie mare la echipamentul de concurs, evenimentul va fi televizat ! Tricou polo uni, pantaloni negri, pantofi de culoare inchisa!

Etapa se tine doar pentru categoria SENIORI, etapa III juniori urmand sa se desfasoare la o data ulterioara. Fetele si juniorii care doresc sa participe la seniori se pot inscrie achitand taxa de concurs de 30 ron.

Lasa un comentariu