Cluburi partenere

Club Sereno Bucuresti

sereno

Adresa: Soseaua Colentina nr.25, sector 2, Bucuresti

Clubul Sereno va sta la dispozitie cu un arsenal de 18 mese de biliard profesionale (Sam Billiards),doua terase si display-uri pentru a putea viziona meciuri.Club spatios de biliard pe soseaua Colentina, Bucuresti, care va ofera o gama completa de servicii de petrecere a timpului liber, petreceri tematice la sfirsit de saptamana si concursuri de biliard.

Karaoke in fiecare joi!
Concerte live in fiecare vineri!

 

Club King’s Bucuresti

kings

Adresa: Iuliu Maniu nr. 8A (Subsol Complex GEMA), Bucuresti

Informatii/Rezervari: 031.438.25.05/0727.387.122. Program: Luni – Joi 9:30 – 23:00; Vineri – Duminica 9:30 – 0:30

King’s Club va ofera 17 mese de biliard Dynamic II dotate cu bile de joc Aramith PRO-CUP TV, postav Iwan Simonis 860 si lampi Elegance cu 4 spoturi. Mesele beneficiaza de un spatiu de joc conform standardelor din concursurile oficiale.

 

 

Club Coopers Iasi

Adresa: Iulius Mall Iasi- lateral dreapta.

coopers-clubCoopers Club, cea mai noua locatie leisure din Iasi a fost inaugurat pe data de 30 Octombrie 2009.Clubul- unul dintre cele mai moderne din Iasi, cu o suprafata de 400 mp, situat in Campus Tudor Vladimirescu, Iulius Mall lateral dreapta, va asteapta cu o diversitate de servicii, toate la cele mai inalte standarde : bar, smoking lounge, billiard, table tennis, air-hockey, pinball, darts, football.

 

Club Arta Brasov

Adresa: Str. Gradinarilor, nr. 13, Brasov.

Clubul Eurobiliard a fost fondat în anul 1998 si în scurt timp a devenit locul cel mai potrivit pentru a va petrece timpul cu prietenii. Acum, denumirea clubului a fost schimbata definitiv in Club Arta. Încă de la înfiinţare am reuşit sa ne valorificam spaţiul cu un ton de elegantă si comfort si speram ca ne-a reusit. Si dacă aveţi timp sa treceţi prin Braşov si auziti de Clubul Eurobiliard sau de Arta atunci cu siguranţă veţi ştii despre cine vorbesc.

 

IDM Club

logo idm

Adresa: Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319B, sector 6, vizavi de campusul studentesc Regie.

Biliard, bowling, wellness, piscina, tenis de masa, darts, bar, restaurant. IDM Club dispune de cele mai performante echipamente: 42 mese de biliard Brunswick Gold Crown IV. La IDM Club gasiti mesele de biliard Brunswick Gold Crown IV cu postav rapid Iwan Simonis 860, folosit in ultimii 10 ani la toate campionatele mondiale si mese cu postav lent Forstman, care a fost utilizat la campionatele mondiale inaintea celui rapid.

 

Club Lake View Constanta

Adresa: Bulevardul Mamaia, nr. 283, Constanta

Va punem la dispozitie 16 mese aprobate de Federatia Romana de Biliard ca fiind in stare de a sustine o competie oficiala, lucru care se si intampla, 2011 fiind anul in care Lake View Constanta organizeaza Tacul de Aur, competite international de biliard. Mesele dispun de iluminare exceptionala astfel ca nu ve-ti rata nici o lovitura.

 

Scoala de Biliard

scoala de biliard

La Scoala de Biliard din Bucuresti vei invata sa joci biliard corect de la un instructor acreditat. Pe site gasiti lectii si tutoriale despre biliard si cursuri video online. Invata sa joci biliard de la un campion, vino la scoala de biliard.

Scoala functioneaza intr-o locatie privata, dedicata strict cursurilor de biliard si antrenamentului sportiv.